I april 2019 startede vi i Blåhøj IF i samarbejde med Ikast-Brande kommune - “Bevæg dig for livet” en motions afdeling op, og denne fik navnet Blåhøj Motion.

Vi starter i første omgang med et begynder løbehold, hvor målet er at kunne løbe 5 km. Samt et walk-hold. 

Løbeholdet træner sammen hver torsdag med start fra Blåhøj Hallen kl 18.30. Vi løber ud fra et udleveret program, hvor vi efter ca 26 uger kan løbe 5 km uden pause.

Når man løber, kan der være mange forskellige mål med det.

Motion i al almindelighed, vægttab, socialt sammenhold/venskaber, at komme i bedre form, at forbedre sine tider (hastighed/distance) osv.  Men lige meget hvad ens mål er, er man velkommen i vores klub.

Walk-holdet mødes hver tirsdag ved Blåhøj Hallen kl 18.30. De går en tur, som de aftaler i fællesskab. Ofte tager turen en lille times tid. Alle er velkommen, uanset hvilket tempo man går i. Også her er der forskellige mål. Men vi vægter det sociale højt. Motion er godt for helbredet, og har man skavanker af den ene eller anden art, er gåture en fantastisk motionsform. 

Et medlemsskab i Blåhøj Motion koster for løbeholdet 200 kr for 12 måneder 

Og for walk-holdet 100 kr for 12 måneder (12 mdr = 1 sæson og sæsonen starter 1. juni hvert år)

Gældende for begge hold modtager man efter tilmelding/betaling en lækker rød løbe (gå) T-shirt med Blåhøj IF / Blåhøj Motion logo. 

Hvis man er tilmeldt løbeholdet, må man gratis deltage på Walk-holdets gåture. 

Vi forventer, at vi enten i løbet af 2019 eller i 2020 også opretter et løbehold for de lidt mere øvede løbere (5-10 km) 

Hvis der med tiden vises interesse, ønsker vi også at oprette cykelhold (motionshold, MTB og/eller racer) 

Følg gerne vores facebook gruppe Blåhøj Motion for løbende info 😉 

 
 
Brande | Blåhøj Stationsvej 31 | 7330 Brande | Tlf.: 29654345